5 Simple Statements About çanakkale prefabrik ev modelleri Explained

Wiki Article

Maliyeti çOkay uygun olduğu İçin yaygın olarak kullanım alanına sahiptir. Tek katlı veya iki katlı şeklinde kullanım alanına sahiptir. Depreme karşı oldukça dayanıklıdır ve deprem bölgelerinde tercih edilen konut tipleridir.

Prefabrik evler teknolojisinin bize sunduğu kolaylıklardan olan prefabrik evler hızlı montaj, ekonomik yapılarıyla ön plana çıkıyor. Aynı zamanda depreme dayanıklılık, ısı yalıtım değerlerinin yüksek olması da prefabrik hazır evler tercihini daha da arttırmaktadır.

Prefabrik ev tasarımında dikkate alınması gereken unsurlardan biri de kullanılacak malzemelerdir. Hem dayanıklı hem de sürdürülebilir malzemeler tercih edilerek çevreye ve insan sağlığına zarar veren maddelerden kaçınılmalıdır.

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası eşya yerleşim strategyına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik tesisatı sıva altı ya da sıva üstü olarak yapılabilmektedir.

Bu modeller, geniş ailelerin ya da evlerinde misafir ağırlamayı sıkça tercih eden bireylerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca, çatı katı terasları ve balkonları ile ferah bir yaşam alanı çanakkale prefabrik sunmaktadır.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çOkay farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde sıcak ortam hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik ev içi tekirdağ prefabrik ev modelleri uzun süre sıcacık kalır.

Tek tekirdağ prefabrik ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Belirtilen dubleks prefabrik ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Modüler yapısı sayesinde istenildiği zaman genişletilebilen veya taşınabilen prefabrik evler, konforlu ve ekonomik bir yaşam alanı sunmaktadır.

Pencere ve Kapı Montajı: Pencerelerin ve kapıların doğru bir şekilde montajı, evin yalıtımını ve prefabrik ev güvenliğini sağlar.

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri çanakkale prefabrik talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Report this wiki page